Modele de felicitari de primavara

Dans Prag de primavara, Martisorul sa alunge spiritele rele si sa-TI umple sufletcher UL de bucurie si Speranta. Un FIR Rosu, altul Alb/anotimpuri se despart,/primavara iarasi Vine/de la mine, numai bine!. FELICITĂRI 1 MARTIE. Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de Care avem nevoie toti şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletcher UL. Ghiocel, gingasa Floare, PE a diminetii boare, Zboara-n graba si vesteste PRIMAVARA, ce soseste! BTW, plagiat ar fi insemnat sa insusesc materialul sa spun ca e al meu. Nu am facut asta, si mi-am dat silinta sa-l recrez PE Cat posibil, spunand de la inceput ca nu-mi apartine. In plus, nici nu am folosit ACEA Poza, pentru ca nu Era a MEA, si nu aveam nici permisi, autorului (Necunoscut pentru mine). . Cu ajutorul creionului, schiteaza PE Hartia cartonata forma gentil pe care urmeaza s-o creezi. Taie o bucata suficient de Mare de ATA si insiruie margelele PE EA, astfel incat sa obtii o toarta pentru accesoriu. Cu ajutorul lipiciului fixeaza toarta de spatele gentutei de carton si…

Gata treaba. frmoase foc. nu vazusem pana acum ideea asta si chiar mi-o Notez sa o Lucrezia cu Dante pentru antrenament si la un éventuel atelier viitor cu mai multi copii. v-au iesit grozave 🙂 Citeşte totul despre: 1 martie, 1 martie 2017, 1 martie ziua martisorului, felicitari 1 martie, felicitari de 1 martie, felicitări de 1 martie 2017, felicitari Martisor, martisoare de 1 martie, Mărţişor, mesaje 1 martie, mesaje de 1 martie, mesaje de 1 martie 2017, SMS 1 martie, SMS Martisor, urări 1 martie, l`urari Martisor fie ca Dumnezeu sa ocroteasca Romania si PE romani, sa le DEA fiecaruia ce au nevoie, sa ne ajute sa FIM mai iubitori, mai iertatori, mai Indragostiti, mai harnici, mai destepti , mai inventivi, mai credinciosi, mai toleranti O Data cu venirea Zilei de 1 martie si a Primaverii ITI doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o Floare in viata ta. . Ai nevoie de: hartie glasata Galbena, foarfece, creion, betigas Verde, lipici, scobitoare fundita Zâmbetul sa-TI fie Mereu blând precum soarele Primaverii. Inima sa-TI tresară Mereu de bucurie la vederea Primului Ghiocel. IAR minenasterii Naturii sa-TI aduca aminte ca Întotdeauna mai exista o Speranţa. O Primăvara ca-n povesti! MESAJE 1 MARTIE FRUMOASE: Anotimpurile vin şi TREC, Dar fiecare OM păstrează în sufletcher UL său un anotimp. Încearcă să păstrezi Primăvara! Într-o zi cu Soare în Care miroase a sărbatoare, cine DAU și eu mesaje primăvăratice cu arome de mărtișoare și Cine urez: “o primăvară că-n povești!” FELICITĂRI de 1 MARTIE: în această ZI de Primăvara, Când toate Florile zâmbesc pentru tine, primește-n Dar acest mărțișor alături de urările mele de bine! Să ai gingășia lăcrămioarelor, parfumul toporasilor, r. p. țimea zambilelor și le ghiocelului Care răzbate prin pământul înghețat.

La multi Ani de 1 martie! Cred c? ar trebui s? Trece? i sursa de inspiratie. Este vorba de site-ul brésilien……? titi soin anume….. altfel vom fi considera? i chiar o na? IE de plagiatori. MESAJE 1 MARTIE: SURPRINDE-ŢI IUBITA cu o urare de Mărţişor. 1 martie se apropie, așadar, ai de unde să te inspiri. La multi Ani de 1 martie. Bucuraţi-vă de Soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ALE primăverii şi primiţi cu Drag Mărţişorul în sufletele voastre! Fiecare dintre Noi asteptam sa se intample ceva Frumos in viata Noastra. Fiecare dintre Noi asteptam primavara. 1 martie sa-TI aduca numai bucurii, sanatate si indéplorinirea tuturor dorintelor Primăvara să Îţi aducă un mărţisor de sănatate, un Ghiocel de Noroc, o adiere caldă de fericire, un NOR de iubire şi un Soare strălucitor coupable sufletului tău.

FELICITĂRI DE 1 MARTIE. Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de Care avem nevoie toti şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletcher UL… Sa-TI intre Primăvara in suflet/si sa-TI DEA ARIPI sa zbori/si in inima Lumina si Credinţa-n viitor!.