Modele unghi de facut acasa

Modelele de Unghii semiluni sunt foarte “volatile”, putand transforma o manichiura Clasica intr-una exceptionala! In functie de culorile folosite si de cat de Mare este “semiluna” aplicata, Poti crea efecte dramatice. Ai nevoie de doua OJe de Culori diferite si de Benzi speciale pentru crearea semilunii. Indicat este sa aplici la finale si un strat Protector peste modelul de unghie final ca sa reziste mai mult timp ojele PE Unghii! Un Alt modèle de Unghii simple de facut acasa este manichiura in forma de “V”, iar pentru asta ai nevoie tot de doua nuante de OJe si de Banda speciala in forma de V. daca nu dispui de aceasta Banda, Poti aplica si Scotch PE Unghii , Dar doar dupa ce te-ai asigurat ca stratul de Baza s-a uscat complet. Scotch-UL Fura DIN stralucirea ojei, ASA ca, DIN Nou, un lac de Unghii sau chiar un strat Protector la finale poate reoferi luciul Superb al manichiurii in forma de “V”. Pentru a-TI face acasa o manichiura in dungi fie ai nevoie de o péninsule subtire si de o Mana sigura cu care sa tragi dungile, fie te Poti folosi de Benzi de Scotch clasice! IATA cum! Dupa ce aplici Oja de Baza, Uniform PE Absolut toate unghiile, DA cu cealalta Oja (de nuanta diferita, bineinteles), o Banda de Scotch, PE partea lipicioara, de aproximativ 10 Centimetri. Asteapta PANA se usuca complet Oja PE Scotch si apoi taie Benzi subtiri. Aplica apoi una, doua, trei sau Patru Benzi de Scotch cu Oja PE unghie, incepand de la cuticule in Jos sau pe lateralul unghiei. Taie excesul de Scotch si apoi da-te cu strat Protector sau cu lac de Unghii pentru fixare. Astfel obtii Inca Unul din modelel de Unghii simple de facut acasa! O manichiura Abstracta te va scoate DIN anonimat, INSA multe dintre ele sunt Cam dificil de realizat. Aceasta, INSA, poate fi incercata de oricine, chiar si de persoanele care nu si-au mai facut manichiura singure vrédata.

Mai intai, da-te cu un Strat de Oja Alba. Inainte de acest pas, poti sa iti lipesti Scotch in jurul unghiilor sau sa te Dai cu Vaselina, ca sa Cureti mai usor (VEI face ceva mizerie). Lasa Oja sa se usuce bine inainte de a folosi Celelalte doua tipuri de Oja: Rosie si albastra. Ai nevoie de niste paie MICI (ca acelea de la cale de suc pentru copii). Toarna Putina Vopsea Rosie PE o hartie, Pune capatul unui PAI in Oja, apoi Sufla prin celalat capat, lesens paiul spre unghia Dorita. VEI obtine un “Splash” de culoare foarte Dragut. Repeta pentru fiecare unghie in parte, asteapta sa se usuce si incearca apoi si cu Oja albastra. Poti schimba, Desigur, culorile. Simplu ca Buna Ziua, nu? Daca nu ai timp sa Mergi la salon, inseamna ca nu prea ai timp nici sa Stai cu orele sa iti faci singura manichiura acasa.

Totusi, daca esti o femeie cocheta si nu vrei sa IESI DIN Casa cu unghiile nefacute, te ajutam noi cu 10 idei de manichiura pentru acasa, simple, rapide si extrem de chic! Orice manichiura superba incepe cu corecta ingrijire a unghiile si, binenteles, un cuticulelor. Este foarte important ca aceastea DIN urma sa fie bine ingrijite, sa nu fie prea mari, sa fie uniforme. Dans acest sens, Chit ca folosesti Forfecuta de taiat pielite, fie ca le enture in Interior, trebuie sa te asiguri ca cuticulele Tale sunt impecabile. Mai apoi, treci la pilirea uniforma unghiile. Indiferent ca preferi Unghii patrate, Rotunde, ovale sau chiar ascutite, toate trebuie sa fie identice ca forma si ca lungime.